Двукратно номинирания за ОСКАР гримьор Виторио Содано пристига в България

КОРИФЕИ В МAKE UP ART-A С ЕКСКЛУЗИВЕН СЕМИНАР ЗА ГРИМЬОРИ 



По случай 20-годишния си юбилей, „Арена на красотата“, представя двукратно номинирания за ОСКАР - Виторио Содано (Vittorio Sodano) и колегата му Фабио де Стефано (Fabio de Stefano) с ексклузивен семинар в две части. Те пристигат в България да представят своят бранд и ще са част от съдийския състав на MAKE UP COMPETITION 2017, който се провежда в неделя, 1-ви октомври. 

Arena of Beauty Professional - единственото специализирано В2В изложение в България и едно от водещите събития на бюти пазара на Балканите, се превръща в арена за топ гримьорите - Виторио Содано и Фабио де Стефано. След представяния в Дубай, Болоня и Монте Карло, двама от най-прочутите италиански гримьори пристигат в София, за да разкрият тайни от дебрите на арт грима, на българските си колеги. Те ще представят ексклузивната линия продукти SHOW MAKE UP, ще споделят част от уменията си на make-up семинара, включен в програмата на Arena of Beauty Professional 2017

В първата си част, семинарът включва представяне на Виторио Содано с най-новите филмови техники за работа с простетици и силиконови материали, трикове и съвети за работа с тях. 

Втората част е отредена за бюти любителите, в нея Фабио де Стефано ще покаже новите модни трендове, достъпни само на хората работещи на световноизвестните модни седмици и фестивали. Ще се говори много за цветове, за кино, как се стига до номинациите за ОСКАР и колко точно труд стоят зад тях. 

По случай 20-години от първото издание на „Арена на красотата“, семинарът е отворен за записвания на ексклузивна цена от 120лв! А всички участници в - MAKE UP COMPETITION ARENA OF BEAUTY, които желаят да почерпят вдъхновение, ден преди конкурса за престижната номинация „Гримьор на годината“, получават 20 % отстъпка. Събитието ще се проведе на 30 септември 2017г. (събота) от 13 ч. в семинарната зала на Arena of Beauty Professional, IEC, София. 

Кои са Vittorio и Fabio ?

Виторио Содано (Vittorio Sodano) е експерт в гримьорското изкуство, практик с две номинации ОСКАР за работата си в Apocalypto (2006г.) и Il Divo (2010г.). 
Започва работа като гримьор и скулптор на 16-годишна възраст в студио за специални ефекти в киното в Лондон. През 1996-та печели първата си награда за грим и специални ефекти. От тогава насам има над 40 филмови проекта (Apocalypto, Il Divo, Casanova, The Black Dhalia…), преподава в най-известните академии за грим, печели множество награди и признания и най-вече, има запазено място в листа на най-признатите кино гримьори на нашият век. 



Фабио де Стефано е един от най-известните експерти в сферата на грима, с повече от 20 годишна практика в киното, телевизията и модната индустрия. През 1990г. открива гримьорска академия в Рим, партнирайки си с някои от най-добрите и специализирани в тази професия училища в града. Благодарение на опита си, днес е създател на линията SHOW MAKE UP- професионални продукти с отлично качество, текстура и богата гама цветове, задоволяващи дори най-капризните вкусове на практикуващите гримьори, но и тези на любителите на изкуството, наречено грим. 

Заповядайте на Арена на Красотата` 2017:
29 септември – 01 октомври, 
Интер Експо Център (IEC), София. 


Коментари

Популярни публикации