Как мезотерапията директно третира целулита

Липосукцията не лекува целулита. Всъщност, липосукцията често причинява появата на съществуващ целулит. Мезотерапията директно третира целулита, като стимулира по-гладката кожа и намалява мазнините в избраните области. Дебелите отлагания се измиват от тялото и не се появяват отново в други области, както често се появяват след липосукция. Мезотерапията се използва за лечение на широк спектър от наранявания, заболявания и медицински състояния, тя също се препоръчва и за лечение на козметични състояния, включително акне, целулит, стрии, белези и бръчки. Може да се прилага и за намаляване и контур на мазнините.



Подкожните витаминозни  инжекции подмладяват клетките, правейки ги по-активни и по този начин стимулира производството на колаген и еластин. Може да се започне лечение за анти-стареене в средата на двадесетте години, за да предотвратите образуването на бръчки. Лечението на лицето, шията, ръцете и ръцете се препоръчва няколко пъти всяка година. Персонализирана формула на Mesoesthetic помага да се разграждат съществуващите мастни клетки в кожата. Препоръчва се при намаляването на двойни брадички, паласки и други области на тялото, показващи натрупването на мазнини. Резултатите от мезотерапиите Mesoesthetic варират в зависимост от типа тяло и от състоянието, което се лекува. Средно пациентите отбелязват видимо подобрение в две до три сесии. При определени условия се виждат резултати след първата сесия.

С продуктите си за красота испанската марка  вече е завладяла сърцата на звездите от световния шоу бизнес - от Мадона до Джейн Сиймор, Сиена Милър, Дженифър Анистън и Кайли Миноуг - много от иконите днес се доверяват именно на тези продукти за своите мезотерапии.

Персонализираните терапии на mesoesthetic включват:
  • c.prof коктейли от активни вещества за лечение на специфични естетически проблеми
  • m.prof специфични терапии обособени в сетове за извършване на пълен курс третиране
  • x.prof активни съставки за индивидуално решение на определени проблеми

Продуктите са с висока концентрация и качествени активни вещества като гарантират високо ниво на терапевтичен отговор. Широката гама от избрани коктейли, терапевтични сетове и активни вещества в стерилни ампули са създадени за персонализирани решения.Съвместими за интрадермално проникване чрез устройства и системи. Продуктите са сертифицирани за качество и безопасност от mesoestetic Pharma Group.

В България mesoestetic е представена от компанията Cosmoscience, специализирана в доставката и продажбата на продукти и апарати за естетичната медицина и козметологията. Компанията има в номенклатурата си както професионални продукти за СПА и козметични центрове, така и продукти за домашна грижа на клиентите си. Осъзнавайки важността на обучението, Cosmoscience предлага на своите клиенти цялостна програма за подкрепа, която включва лекции и семинари, които са насочени към най-новите научни и технологични постижения в областта. Както и развитието на иновативни протоколи, които се стремят да максимализират ефективността на процедурите и продуктите.

Коментари

Популярни публикации