Календар на красотата - 2017

Ако в списъкът Ви с желания за новата година влиза и по-добра грижа за себе си, не пропускайте този календар на красотата. Много пъти досега екипът ни е показал, че сме влюбени в испанската луксозна козметика Natura Bisse Barcelona. Затова ще споделим стъпките, с които можем всеки месец да си помогнем в грижата за кожата. А тя се нуждае от промяна всеки месец. Адаптирайте ритуалът си за красотата и ще се радвате на невероятни резултати.



Януари: Детоксикация

                                                              
Януари: Детоксикация
След дългите празници това, от което Вашата кожа наистина се нуждае, е детоксикация, с която ще се заличи всяка следа от умора, а кожата ще възвърне своята жизненост и блясък. Продуктите от колекцията THE CURE ще Ви помогнат да елиминирате токсините, противодействайки на стреса и нездравословните навици, които оставят следи върху кожата.


Февруари: Подхранване

Февруари: Подхранване
Дори и да не прекарвате цялото си време на ски пистите, зимните условия - студ и вятър, могат да направят кожата много суха и опъната, затова е важно да й се осигури подхранване. Богатата текстура на крема DIAMOND EXTREME е перфектната защита за кожата, която се справя най-добре с външните агресори на средата.


 Март: Възстановяване

                                                         
Март: Възстановяване
Дори и най-еластичната кожа страда, когато температурите са ниски, затова е повече от вероятно през този месец кожата Ви да изпитва дразнене и дискомфорт. Възстановете пълния комфорт с NB·CEUTICAL COLLECTION - хипоалергична, без парабени и алкохол линия, която укрепва и помага да се облекчи чувствителността на кожата.


Април: Превенция
Април: Превенция
Преди старта на ваканционния сезон е добра идея кожата да се подготви за справяне с пролетното слънце. Благодарение на силата на витамин С, C+C VITAMIN серията ще остави кожата ревитализирана, готова да се защитава от свободните радикали.


Май: Перфектна
                                                                
Май: Перфектна
Май дава началото на сезона на важните събития: сватби, дипломиране … а за сияйна кожа в тези моменти няма нищо по-добро от професионална терапия. Опитайте нашата терапия THE DETOX-FACIAL CURE - ефективни протоколи, които дълбоко почистват и детоксикират кожата, освобождавайки я от стреса.



Юни: Очертайте силуета 

Юни: Очертайте силуета
Започнете операция "Бански" с много време, допълнено със здравословна диета и режим на упражнения с правилните продукти за тялото. Дали кожата Ви е отпусната, с целулит или има стрии, ще намерите решение на тези проблеми в SPA LINE.



Юли: Защита 

Юли: Защита
Дали сте на плажа или не, във Вашата чанта задължително носете крем с висок фактор на слънчева защита, така че изберете този, който ще има и анти-ейджинг действие. Като DIAMOND WHITE OIL-FREE BRILLIANT SUN PROTECTION BROAD SPECTRUM SPF 50 PA+++ или NB·CEUTICAL EXTRA SMOOTH HIGH PROTECTION SPF 50.


Август: Съживете

Август: Съживете
Най-добрият съюзник в борбата с последиците от UVB/UVA лъчите е антиоксидантното лечение. ROYAL CITRUS EXPERIENCE е 90 минутен ритуал базиран на витамин С, който тонизира и стяга кожата, точно когато най-много имате нужда от това.



Септември: Поправете

Септември: Поправете
Най-добрият начин да възстановите кожата от следите, които е оставило слънцето е веднъж седмично да се прави дълбоко, но леко ексфолиране. GLYCO EXTREME PEEL намалява несъвършенствата, подобрява текстурата на кожата и разкрива подновената и блестяща кожа.


Октомври: Изсветлете

Октомври: Изсветлете
Есента е идеалният момент да започнете депигментиращо лечение, защото кожата няма да бъде изложена на слънце за няколко месеца. Ние препоръчваме системата DIAMOND WHITENING - високоефективна терапия за лице, която елиминира тъмните петна, оставяйки кожата невероятно сияйна.


Ноември: Възстановявайте

Ноември: Възстановявайте

Ако искате истински сияйна кожа за Коледа, започнете да я подготвяте месец по-рано. Прилагайте маски. Може да ги комбинирате, избирайки тези, които най-добре отговарят на нуждите на Вашата кожа: почистваща - OXYGEN FINISHING MASK, антиоксидантна - C+C VITAMIN SOUFFLÉ MASK, ревитализираща - ESSENTIAL SHOCK INTENSE MASK; подмладяваща -DIAMOND ICE-LIFT или регенерираща - DIAMOND EXTREME MASK.


Декември: Блестете

Декември: Блестете

Сезонът на празниците е чудесен повод да се погрижите за кожата си в изискан козметичен салон. DIAMOND LIFTING MULTI- SENSORIAL е дълбоко-активен подмладяващ лицето ритуал, които се отразява невероятно добре на мимическите бръчки. В домашни условия прилагайте DIAMOND DROPS преди нанасяне на грим, за да е безупречен през цялата вечер.

Коментари

Популярни публикации