Индивидуални, свободни консултации за личния стил с RESERVED

На 15 август (понеделник) от 12:00 ч.  ще започне официалното откриване на новия магазин на световният моден бранд Reserved. Мястото е в сърцето на София - първият търговски център - City Center Sofia, чието ново име е Park Center.



Голяма новина - 50% отстъпка за първите 50 клиента, а през целия ден всички посетители ще имат 20% отстъпка от всички продукти с бял етикет - мъжки, дамски и детски колекции на марката. Дизайнът на магазина ще е изцяло съобразен с обновената концепция на бранда.

Голямата изненада - всички посетители и гости ще могат да си направят индивидуални безплатни консултации за личен стил от имидж консултант Ивета Христулева, основател на Visioner.bg:

Обичам и препоръчвам дрехите на Reserved, защото дават избор, изобилие и разнообразие. Могат да се подбират дрехи в различни стилове, възрасти и размери. Винаги са в модните тенденции и естествено цените са подходящи за нашият пазар. Щастлива съм да бъда част от празника на тази любима моя марка. 

През целия ден на откриването на най-новия магазин на Reserved в София, посетителите и клиентите на магазина могат да очакват отговорите на всички въпроси, които са искали да задават на стилистите и имидж-консултантите, но не са го направили:

Колко да са големи райетата?

Мога ли да нося кожа и дантела в комбинация?

Колко цвята да си сложа едновременно?

Какви да са обувките и бижутата за вечерна визия? 

И още много подобни...
Всякакви малки хитрини, които ще помогнат за перфектната визия на всеки един човек, скроена по неговия стил и вкус, съобразена с подходящите цветове и удобна на бюджета.

Откриването ще започне точно в 12:00 ч. в понеделник 15 август в City Center Sofia, чието ново име е Park Center. През целия ден ще се разиграва томбола с награди, а вечерното парти започва в 19:00ч. с цветни коктейли, специално създадени за събитието от OSCAR CLUB. Лятно и весело преживяване гарантира и DJane Flamme – музика, настроение и много изненади за всички посетители и гости.

MODERN LINE линията на RESERVED съчетава функционалност с благородни материи и добър дизайн. 

Коментари

Популярни публикации