Когато искаш да направиш перфектното парти

Познавам Меги от няколко години. Доверих й се веднъж за рожден ден - частно парти, разбира се с идеи в главата ми и с никаква представа как точно да се осъществят. Това, което  ме впечатли беше липсата на фалшива усмивка и рутинна готовност да организира тържеството. Тя наистина ме чу - какво искам, как си го представям. защо ... Мина време, загубихме контакт. Моя близка ме срещна веднъж и започна да ми разказва за сватбата си. За чудесният сватбен агент (колко модерно звучи :)) за търпението и вниманието във всяка стъпка при организирането, за това, как и в най-кризисните моменти за нея (моята приятелка) всичко е минало брилянтно. От дума на дума, от снимка на снимка - разбрах, че това е същата дама, която ми беше помогнала за рождения ден. Така я открих отново и този път, за да я помоля да организира детския рожден ден на едно любимо мое 7 годишно момче. Нямах представя, че темата "лего парти" може да е толкова интересна, вълнуваща и да създаде истински купон за хлапетата. Затова искам да разкажа за Меги, да споделя нещата, които прави и да помогна да има повече прекрасни партита, защото интересното тук е, че всяка декорация е ръчно, лично изработена от самата нея :)

Срещнахме се да поговорим и се оказа, че тя всъщност е почни 20 години в събитийния бизнес - хотели и ресторанти по морето и в София, сватби и тържества на поляни, в клубове и частни домове. След като ражда дъщеря си Ная (която е на почни 8 години), Меги решава, че е крайно време да създаде собствена агенция и разбира се я нарича Naya`s Touch :)

„Първите седем били най-важни - казват старите хора. Така беше и при нас… много сватби и събития направихме през изминалите седем години. Работили сме различни по големина и стил събития. На различни клиенти - по характер и вкус :) С времето отсяхме най-добрите професионалисти в различните области за организирането на събития, работихме с тях и създавахме много добри партньорства. Това, което отличава организираните от нас сватби наистина е личното отношение (колкото и клиширано да звучи). Те не са просто началото на общия житейски път на една двойка. Те са мислещи и витални, изразителни и нестандартни тържества. Някак успяваме да "напипаме пулса", да откликнем на въображението на клиента и правим сватбеното парти като един смел поглед в бъдещето. 


Към всяко парти подхождаме с голямо внимание и към най-малкия детайл. Заедно с клиента пишем сценария, защото за нас е важно главният герой да остане положителен докрай, да се чувства не само разбран, а окрилен, да докоснем сърцето и душата на всички гости. Доверието и лоялността надграждат първоначалните емоции и чувства, които правят работа ни още по-вълшебна и приятна. Така се заражда и магията, която неминуемо присъства в историята на всяко наше събитие. Тя е персонална, лична и различна за всеки един герой в нашите приказни тържества. Защото Вашето парти – това сте Вие. А ние сме просто изразните средства, чрез които Вашето събитие завладява сцената. 


След всички шумни и големи тържества за възрастни - естествено беше да погледнем и към децата :) Идеята се роди спонтанно от страстта към необятния свят на децата и от напиращото желание да трансформираме възхищението по детската невинност в забавна и творческа работа за тях и техните родители. Постепенно детските тържества и цялата организация на незабравими детски празници превзе съзнанието и ежедневието ни. И тук заложихме на естественото, простичкото и различното. Партита сред природата, до езерото, в парка или планината станаха наша запазена марка. Ръчно изработените ни украса и храна винаги оставят полъха на уникалното и лично послание на празника на всяко дете. Разбира се, работим и с детски клубове. Подбрали сме неколцина клуба, с които заедно разчупваме стереотипите за детско тържество. Работим с най-добрите  аниматори, които превръщат мечтите на всяко дете в реалност. Изобретателни и неуморни, те не спират с провокациите и преображенията си. Те правят дори онова, което не сте очаквали, за да Ви очароват. От палитрата с образи, емоции и пъстри детски желания, те обрисуват завършена картина за вашата семейна празнична колекция."

Make with LOVE from Naya's Touch 
Снимките са от официалната страница на Naya`s Touch във Facebook.

Коментари

Популярни публикации