Let`s Christmas


В началото на декември в магазина на Bon Bon Lingerie Bulgaria (който е вече не е в CCS, а на Леге 10) представиха мостри от колекциите за 2016 г. на луксозните марки L'Agent by Agent Provocateur, Heidi Klum Intimates, Stella McCartney, Aubade Paris и Sonata Rapalyte.



Това, което обаче се случи след представянето наистина носи много, много, коледен дух, настроение и разбира се - подаръци. При първото ми отиване до магазина си направих този подарък (на снимката в ляво) и много, много съм щастлива :) Това е като онези малки неща, които те усмихват толкова широко и те карат да усещаш крилцата на гърба си :) Ами ... готино е!



Истински нежно, невинност с цвят на шампанско и сякаш мехурчетата са оживели в презрамките. Материя, която те инжектира с лукс и ти носи мекотата на онзи допир, който изпраща самочувствието ти до .... небето! В духа на Коледа е с 50% отстъпка и цената му е 57, 45 лв. (може и онлайн). И тъй като изяществото на сутиена не се вижда добре на тази снимка, ето и как изглежда на щендера:


Да умееш да бъдеш в крак с тенденциите и в бельото, което носиш е не само въпрос на висока самооценка, на израз на любовта към тялото (и душата) си, но със сигурност показва отношението ти към онези малки детайли, които правят съвършеното цяло - твоят личен стил.

Аз лично не обичам евтините неща, евтините хора и евтиният вид! Няма как да предпочитам и евтино бельо. И държа да подчертая - не защото робувам на марки, а защото ценя красивото и качественото. Логично е да искам ТОЧНО ТОВА БЕЛЬО! 

Цветно, нежно, женствено и уникално - това е бельото в магазина на Bon Bon Lingerie Bulgaria, кара ме да се чувствам много желана и много ... сякаш много по-млада :) 


И така лично за себе си обявих началото на Коледа!
Защото трябва да умеем да се поглезим, да си се порадваме и да се оценим. Защото качеството не се влияе от цената. Защото способността да покаже своята женственост е истинско умение за една дама и то трябва да се усъвършенства всеки ден и час.

Остават още няколко дни на коледните намаления и затова искам да споделя, че на Леге 10 ще намерите уникални чорапи на цени между 15 и 20 лв., сутиени и бикини на цени от 50 лв. и много кокетни дамски модни аксесоари.

За по-въздействаща визуализация :) споделям рекламните визии на коледната промоция на Bon Bon Lingerie Bulgaria и ... Весели Празници :)














Коментари

Популярни публикации