Избраха козметичния СПА продукт на Балканите за годината

СПА е усещане, достигане до всеки твой нерв и успокоение на ритъма. УЕЛНЕС е начинът, по който преживяваш СПА. Комбинацията влияе на всяко ниво от сензитивността ни. Майсторство е да се докажеш в поприще, където красотата не е само клише, не е и рекламна стратегия. В СПА и Уелнес индустрията лидерите доказват, че умеят да те докоснат на всяко ниво - с аромат, с вкус, с визия, с допир, със всичко което е създадено за да ти помогне да се отпуснеш. А това не е лесно ... особено в днешния ден...

Мислейки за всички тези детайли не мога да подмина новината, че българска компания е взела приза за НАЙ-ДОБРА СПА КОЗМЕТИКА НА БАЛКАНИТЕ. Българските представители на испанската луксозна козметична марка NATURA BISSE са спечелили международното отличие на Балканските СПА награди 2015.

В препълнения тържествен салон на Македонски Народен Театър в гр.Скопие, във вечерта на 17 октомври 2015г. (събота) - се състоя церемонията по присъждането на Балканските СПА награди за 2015г. За отличията се състезаваха представители на седем балкански държави – България, Македония, Турция, Гърция, Румъния, Косово и Албания. Експерти и лидери в уелнес индустрията, както и ключови фигури в областта на икономиката и медиите бяха сред членовете на международното жури, което оценяваше кандидатурите в шест категории: Най-добър СПА център, Най-добра СПА козметика, Най-добър СПА мениджър, Най-добър СПА терапевт, Най-добра компания за строеж и оборудване на СПА центрове, Най-добра СПА дестинация. 




Призът НАЙ-ДОБРА СПА КОЗМЕТИКА е връчен на испанската луксозна козметика Natura Bisse Barcelona. Уникалното е, че за това отличие всъщност се преборва официалният вносител на марката за България – компанията Esthetic Privilege Ltd., Превърнала се в част от СПА менюто на почти всички луксозни СПА центрове, през тази година българската компания навлезе успешно и на турския пазар. Наградата бе връчена на изпълнителният директор г-жа Грети Гарсия, която сподели „Навсякъде по света Natura Bisse означава красота, класа и стил! Когато работиш със сърце и душа, особено в сферата на красотата – постиженията се измерват с усмивките на хората, на които си помогнал да бъдат щастливи. Щастието в красотата е процес на здрав живот и правилна грижа. Natura Bisse е революционер в борбата срещу стареенето на кожата и всеки наш продукт постига забележителни успехи. Козметиката е част от всеки луксозен СПА център в България, а през тази година направихме и успешно влизане на турския пазар. Особено важно за нас е постигането на перфектни партньорски отношения със СПА центровете и терапевтите, които работят с марката. Обученията и повишаването на нивото на професионализъм са наша основна задача и мисия през последната година. Natura Bisse е марка, с която терапевтите повишават нивото си и помагат на клиентите си да съхранят красотата. Защото … , както гласи нашия девиз „Моята кожа е моята тайна!“



Организаторите на церемонията споделят, че тези годишни срещи на професионалистите в индустриите за СПА, Уелнес и СПА туризъм на Балканския полуостров имат за цел да развият и насърчат развитието на бранша, като създават общи платформи за работа и обмяна на опит. Според тях, мисията им е създаването на партньорства, които да привличат по-голям интерес и да помогнат за благоприятното развитие на туризма в балканските страни. 


Разбира се, не е тайна, че ние сме големи почитатели на испанската марка. Не е случайно - тя дава доказан резултат. Защото когато тялото ти е благодарно за това, което правиш за него, духът се чувства наистина блажено :)

Коментари

Популярни публикации