Йога за лице за по-здрава кожа

Йо Шинг Тинг е редактор и автор на много статии
 и коментари в популярното електронно издание MidWeek.com

"Наскоро започнах да използвам продукти за грижа за кожата от Natura Bisse и само след няколко седмици забелязах нов блясък за кожата си. Имаше обаче и нещо друго, което правих - лицева йога, която научих от брошурата на продукта. Според Natura Bisse,  йогата за лице е упражнение, което ни помага да постигнем фантастични резултати срещу отпускането на лицевите мускули. Пет минутна сесия на Петте деликатни упражнения два или три пъти на седмица гарантирано помага за подобряване на чертите на лицето и възстановя блясъка на кожата. Йогата за лице стимулира мускулите и кръвообращението, увеличава регенерирането на клетките и пречиства кожата." 

Ето как търговския директор на Natura Bisse Мишел Ан Гутри показва тези прости упражнения:



1) Укрепете челюстта си под брадичката, като натискате брадичката плътно с ръка и се опитвате бавно да отворите устата.


2) Набираме устните си и ги движим нагоре и надолу изразително. 
Повтаряме като ги движим наляво и надясно. Това ще ни помогне за кожата носа и устата. 



3) Поставете показалеца и средния пръст в страната на слепоочията си с палци в долната част на брадичката, усмихнете се широко, като в същото време натискате за устойчивост. Това помага за мускулите на бузата. 


4) Затворете очи и поставете пръстите си върху горната част на клепачите. Завъртете очите си и докато клепачите са затворени. Това насърчава лимфения дренаж около очите. 


"Повечето хора никога не упражняват лицето и шията си. Ако правите тези упражнения можете да забележите разлика в стягането само за две седмици." 

Michael Ann Guthrie, national sales director of Natura Bissé

Коментари

Популярни публикации